Bengkel Percuma Setiap Bulan

Kami di TRS Training & Consultancy Sdn Bhd gembira memaklumkan kepada usahawan usahawan yang baru ingin menceburi bidang pemasaran internet bahawa setiap bulan kini kami membuka bengkel facebook ads secara percuma.

seminar facebook ads percuma Demi Sekeping roti

Bengkel facebook ads percuma ini, dikendalikan oleh Tuan Mohd Suhaimi Umar, yang mempunyai pengalaman di dalam bidang pemasaran internet hampir 10 tahun. Disamping itu beliau telah membantu ramai surirumah dalam menjana pendapatan daripada rumah melalui pemasaran internet.

Kini Trs Training & Consultancy Sdn Bhd telah merancang untuk memperluaskan lagi bengkel facebook percuma seramai yang boleh dengan hasrat membantu usahawan usahawan dalam memperluaskan pemasaran perniagaan mereka.

Di dalam bengkel facebook percuma ini, kami akan menerangkan daripada pelbagai sudut pemasaran seperti pengetahuan produk, kekuatan produk, pemasaran berbayar, ayat-ayat jualan, dan lain-lain lagi.

Bengkel facebook percuma yang dianjurkan ini bermula pada pukul 8.30 pagi sehingga pukul 5 petang setiap bulan. Para peserta akan menerima baju TRS dan juga beberapa template pemasaran yang kami gunakan secara percuma juga.

Mereka yang berminat boleh menghubungi talian TRS 017-4881002 atau email ke niaga.trs.marketing@gmail.com untuk butiran lanjut.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *